Top
  >  Hírek   >  Maszáj táncos este

Miután kiszabadítottak bennünket a sárba ragadt autónkból, a legközelebbi hotelben maradhattunk. A ranger lányok és jómagam mintegy két órát várakoztunk ott, mivel a sofőrünk és segédje visszament az autónkért a parkba. 

Vacsora vége felé járt az idő, miközben mi a hotel belső kertjében teáztunk, kávéztunk. A hotel melletti folyóból egyszer csak előbukkant egy víziló, aki jót legelészett az éj leple alatt, az akkor már turisták elől elzárt parti szakaszon. 
Közben arra lettünk figyelmesek, hogy az étteremből maszáj táncosok jönnek ki, ugró táncukat bemutatva. Igazán szép színfoltja volt ez az igen hosszúra sikerült napunk zárásaként.. 
Miután visszaértünk a táborunkba a szuper sofőrünknek és segédjének köszönhetően, úgy éjjel 11 óra tájban megvacsoráztunk, elmeséltük napi kalandjainkat a többieknek, akik éppen nagy kártyapartiban voltak.

Vacsora után egy kilónyi rizst “koldultam” a konyháról, ugyanis a telefonom lemerült, és nedvességre hivatkozva nem töltött a töltőm. Természetesen senki nem értette, hogy hogyan fog segíteni a rizs a problémámon, így első körben alig egy maroknyi mennyiséget kaptam, majd további magyarázkodások után egy egész nagy tálat sikerült megtölteni kellő mennyiséggel. Mit volt, mit tenni, bele kellett tenni egy kilónyi rizsbe a telefont, hogy az állítólagos nedvességet elszívja a telefonból, és legyen esélyem e-maileket írni, üzenetekre válaszolni, és életjelet küldeni. 

Mivel bíztam a természetes “zöld” ébresztőben – kopogó  madár formában -, és igen kimerült is voltam, ébresztő beállítás nélkül tértem nyugovóra. 
Ez Afrika, bármi megtörténhet, de nap végére, minden elrendeződik. 🙂