Top

Szeretnénk hozzájárulni a magyar kulturális élet színesítéséhez érdekes és értékes online illetve offline előadásokkal, könyvbemutatókkal. Fontosnak tartjuk, hogy a magyar közönség megismerhesse – elsősorban – azon magyar tudósokat, kutatókat, önkénteseket, írókat, illetve fotósokat, filmeseket, akik Afrika országaiban élnek és dolgoznak életvitel szerűen, vagy folyamatosan visszajárnak különböző projektek miatt.

Közelgő online jótékonysági előadásunk a Gepárdok között – egy magyar gondozó története hamarosan megtekinthető lesz.

 

Támogatói jegyet veszek a Gepárdok között című online jótékonysági előadásra

Az online jótékonysági előadásunkat Tóth Brigitta tartja, aki önkéntes állatgondozóként dolgozik Dél-Afrikában a Cheetah Experience gepárdmentő szervezetnél.

Brigi egyedüli magyarként tesz nap, mint tanúbizonyságot arról, milyen keményen és szorgalmasan tud dolgozni egy fiatal lány, ha megtalálja az útját és a megfelelő célt.

Brigi fő célja, hogy segítse a gepárdok fogságban történő szaporodását, hogy hozzá járuljon egy erősebb vérvonal létrehozásában, és hogy mindenkivel, akivel csak lehet, megismertesse ezt a fantasztikus szervezetet.

Íme egy kis ízelítő az online jótékonysági előadásunk előkészületeiből, amikor még Brigivel arról egyeztettünk, hogy miről is szól kint a munkája, hogyan telnek a napjai 🙂

ÍZELÍTŐ RÖVID VIDEÓK